Uitslag: op vaste tijden

Ik heb een tijdje geleden gevraagd op deze blog: Op welke dag jullie het liefst een nieuwe log van mij willen.
Heel erg veel dank voor jullie stemmen.
De uitslag hebben jullie nog te goed van mij.
En die is als volgt:

De dagen van de week met er achter het aantal stemmen:

Maandag: 0
Dinsdag: 0
Woensdag: 1
Donderdag: 0
Vrijdag: 0
Zaterdag: 0
Zondag: 0
Maakt niet uit: 2

Uit deze uitslag blijkt dat de meerderheid van jullie het niet uitmaakt op welke dag er een nieuwe log wordt bijgeschreven. Dus zal ik geen specifieke dag aanhouden. Ik blijf gewoon lekker schrijven en als er iets nieuws klaar is dan kondig ikhet aan dat het gepubliceerd wordt hier. Eigenlijk zoals ik sinds de herstart doe hier.

Als je dit leuk vindt, vergeet dan niet even op het rode hartje te klikken.
Thanks.

Hanry

20

Eén gedachte over “Uitslag: op vaste tijden

Reacties zijn gesloten.