Het uitbreiden van het signaleren

Op deze blog vertel ik tot nog toe over het ontvangen van radiosignalen.
Dat wil ik ook blijven doen. Maar er is meer in de wereld te signaleren denk ik.
Zouden jullie het leuk vinden om ook eens anderen signaleringen te lezen?
Waar ik dan aan denk is bijvoorbeeld Geocaching. Dat is zeg maar schatgraven met de GPS. Dan ‘signaleer’ je een ‘schat’ ergens en ga je erna op zoek. Het is een spel dat gespeeld wordt door heel veel mensen wereldwijd. Het spel wordt in de meeste gevallen buiten gespeeld. Ik zal uiteraard nooit verklappen waar iets is te vinden. Want anders is het voor anderen deelnemer geen bal meer aan. Want de schat mag je na het vinden weer exact terug leggen waar je hem gevonden hebt. Je logt dat je hem gevonden hebt, maar je laat het geen je gevonden hebt keurig op de plek weer liggen.
Er valt van alles over te vertellen. En er zijn diversen moeilijkheidsgraden en diversen categorieën in het spel. En nadat ik ervan gehoord had en me hierin verdiept heb, ben ik gaan deelnemen. Het is behoorlijk verslavend. Maar dat mag de pret niet drukken.
Je zou kunnen zeggen dat je dan een ‘schat’ signaleert en deze gaat zoeken. Uh… eerst zoeken en dan signaleer je waar die ligt.
Wellicht is het leuk om hier ook over te schrijven op deze blog?

Als je dit leuk vindt, vergeet dan niet even op het rode hartje te klikken.
Alvast bedankt.

Hanry

30

2 gedachten over “Het uitbreiden van het signaleren

  1. Dit spel heb ik enkele jaren geleden gespeeld in centrum Brugge tijdens een teambuilding met mijn toenmalige collega’s.
    Leuk logje is het in ieder geval geworden.
    Groetjes.

  2. Ja, dat moet je helemaal zelf weten natuurlijk.
    Ik heb er weinig mee, maar vind het altijd wel interessant wat andere mensen boeit.

Reacties zijn gesloten.